Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ελλάδος

Για τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης!

Πρώτη τηλεδιάσκεψη του ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος

Με αφορμή τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν την παρούσα χρονική περίοδο στη χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε η πρώτη τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος.
Κατά την τοποθέτηση του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Μανδρίνος, αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για τη συμμετοχή τους, ανέπτυξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος στην καθημερινότητα του και αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένες προτάσεις για την οικονομική ελάφρυνση των επιχειρήσεων που πλήττονται από τον κορωνοϊό, ούτως ώστε να καταφέρουν να παραμείνουν βιώσιμες.
Διατυπώθηκαν, επίσης, κατά τις τοποθετήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αρκετά κλαδικά προβλήματα σε συνδυασμό με προτάσεις για την αντιμετώπιση αυτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση για τους τρόπους πρόληψης και την προστασία των επιχειρήσεων από τον covid 19.
Το παρών στην τηλεδιάσκεψη έδωσε και ο Κοσμήτορας Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Επίτιμο Μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, ο οποίος μίλησε για οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

about author

admin

nanos.giannis@gmail.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.